loader

Logične in ustvarjalne igrače so odličen način, da izboljšamo sposobnost reševanja težav. Smart Games je svetovni vodja v več-dimenzijskih logičnih iger, ki so narejene za otroke. Z unikatnim in inovativnim načinom igranja, je odlična izbira za fante in punce. Lahko jih najdemo v prenosni, kompaktni in namizni izvedbi, kar je zelo priročno, če želimo vedno imeti s seboj način, da se zabavamo s svojimi otroci, neglede na to, kje se znajdemo. Smart Games je idealna igra za jesensko vreme, ko smo zaradi dežja in mraza ujeti znotraj hiše. Poživimo konec leta in pričakajmo zimo z obilico zabave in veselja, ki nam jih prinesejo miselne igre.

Zabavajmo se z zajci in barvami

Bonny Boo je izredno zabavna igra, ki je narejena za vse, ki imajo radi zajce. Igra je mišljena predvsem za otroke od dveh let naprej, saj z iskanjem zajca v 2D in 3D obliki, razvijajo svojo motorične sposobnosti.

Smart Games miselna igra Bonny Boo
Miselna igra Smart Games, Zajček Boo

Naučimo svoje najmlajše prepoznavati barve, saj je popolno naključje, na kakšno obarvanem bloku se bo pokazal zajec. S hitrimi odzivi morajo igralci hitro poiskati zajca in prepoznati barvo bloka na katerem se je prikazal. Z igranjem se bodo naši otroci naučili:

  • Prostorskega vpogled v 2D in 3D prostor
  • Prepoznave osnovnih barv
  • Boljšega odziva motoričnih sposobnosti

Pomagajmo Rdeči Kapici najti pot domov 

Rdeča Kapica je ena izmed tistih pravljic, ki ne bo nikoli zastarela. Poleg tega pa ima veliko modrosti, ki nam pridejo prav v otroških in odraslih letih. Smart Games miselna igra Little Red Riding Hood je igra na temo Rdeče Kapice, ki ji moramo pomagati premagati volka in najti pot domov. Odlična zabava za vso družino, saj z igro zabavamo naše najmlajše in jim prikažemo zgodbo, ki buri domišljijo otrok že stoletja.

YouTube video
Smart Games miselna igra Rdeča kapica

Zraven igre dobimo knjigico s slikami, ki prikazuje vse junake in hudobnega volka iz zgodbe na nov, moderen in zanimiv način.

Poiščimo živalcam brlog za zimsko spanje

Sedaj je čas, ko se zima skriva za vogalom. Živalce hitijo si urediti zavetišča v zemlji. Down the Rabbit Hole je igra Smart Games, kjer moramo družini jazbecev, zajčkov in lisičk pomagati najdi primerno zimsko zavetišče v zemlji. Naši otroci se bodo naučili, kako preživijo živalce v zimskem okolju na zabaven in prijazen način. Igra je odlična zabava za vso družino za popestritev mrzlih in temnih dni zimskega obdobja.

Smart Games miselna igra Down the Rabbit Hole
Smart Games: Down the Rabbit Hole

Igra vsebuje izredno zanimivih 48 različnih izzivov ter je odlična družabna igra za vso družino. Bonus pa je ta, da je cela igra v obliki zvezka, kjer se nahajajo magnetni koščki sestavljanke s prijetno obarvanimi kosi živali in narave.

Družina zajčkov išče zavetje v gozdu

Ko pride jesen, zajčki iščejo zavetje ter se izogibajo lisičk. V prisrčni in preprosti igri JumpIn, bomo pomagali zajčkom se pripraviti pa mrzle mesece. Miselna igra je izredno poučna in zabavna, saj se moramo izogibati lisičkam, ki lovijo zajce ter jih pripeljati na varno.

Veverice iščejo zalogo hrane za zimo

Za veverice je idealen čas za iskanje hrane v jeseni. Ko listi dreves spremenijo barvo, je prikaz, da se je pričela jesen. Takrat je tudi čas, da se majhni prebivalci gozda pripravijo na mrzle mesece. V igri Squirrels Go Nuts! Bomo vevericam pomagali nabrati zalogo hrane za zimsko bivanje.

Smart Games miselna igra je narejena z drsečimi puzlami. Z več kot 60 različnimi izzivi, bomo lahko z otroci iskali lešnike, ki jih veverice nujno potrebujejo za preživetje.

Miselne igre povežejo družino

Smart Games miselne igre so narejene tako, da povežejo družino z pozitivnimi izkušnjami. Dejstvo je, da če pričnemo graditi odnos s svojimi otroci že na začetku, bomo lažje z njimi živeli ter obenem vzpostavili večjo mero spoštovanje in poslušnosti. Smart Games igre in ostale igrače, ki spravijo v pogon otroške možgane (steza za frnikole Hubelino) pa so tudi odlično darilo za praznike, saj bomo podarili nekaj, kar je večno in ima izredno bogati poučno in zabavno vrednost. Odlično ponudbo lahko zasledimo v spletni trgovini www.chebeltza.com, kjer lahko najdemo ogromno igrač za naše najmlajše.

https://www.facebook.com/chebeltza/posts/10162373167870517?__xts__[0]=68.ARBiz9bjLmzIqdFmFeFUPdh3XLR3Uc9numgCzy2gb1b6IuJwEGXVMGcG24vxsRkzpJclK6PVqDzV4Kl9QN_PjI1u14K4ztE7p9nswG_EkgBBeQiIgMIC6UOueirXWtm3MMvsZxEkcgkPTWTdFSIwa1ga5V40xE2b9Y5MXPVfUGlyBAAIRyrQR6mStVo-sabd-SJVfL4lnpFJkAGUOtZoU5R2aTbvnUEgVoO3trS-V2jN270YR9Czo4_SG36yMQFzOcnEU1oY5f3QQ-dL7bbXnqOszxt0n0EpCgXt4YqyFSVfp4qb5QHMrAwlUEizyhE7Z1SNuk8i6glLhnoZDOY-&__tn__=-R

V kategoriji: