loader

Hubelinove kocke so nova generacija kock

Hubelino PI kocke so na trgu poznane kot kocke nove generacije. Komplet kock vsebuje kar 99 kosov, ki združujejo prefinjeno oblikovano zabavo, vznemirljive elemente in ne nazadnje še odličen začetek novega sistema.

Med najbolj vznemirljivimi elementi kock Hubelino PI so zagotovo zapleteno zasnovani tobogani, akcijski skoki ter zahtevne konstrukcije. Vse to je odlična podlaga za frnikule, ki se prav tako skrivajo v kompletu kock.

Zlaganje Hubelino stez za frnikule

Kocke Hubelino PI so še toliko mikavnejše za nakup, ker pri otrocih spodbujajo veliko mero kreativnosti. Otrok pri sestavljanju kock učinkovito razvija prostorsko zaznavo, logično razmišlja, načrtuje, prilagaja, opazuje preproste fizikalne zakonitosti.

Hubelino PI kocke
Prikaz steze za frnikule Hubelino Pi

Kocke otroka spodbujajo k samostojnemu analitičnemu razmišljanju. Hubelino PI vašim malim junakom torej omogoča številne prednosti, ki so povezane z njegovim razvojem. Velika prednost kock Hubelino je tudi ta, da so izdelane iz visokokakovostne plastike ABS. Hubelino PI so povsem primerljive s kvaliteto originalnih kock. Z njimi so prav tako tudi 100 % kompatibilne, kar je prav tako eden od večjih plusov.

Vsebina Hunelino PI kompleta

Hubelino PI komplet torej vsebuje kar 99 različnih kosov. V kompletu boste našli 29 drč za frnikule, 4 kovinske frnikule, 65 gradbenih elementov v obliki kock, eno osnovno ploščo in en priročnik.

YouTube video
Video: Hubelino Pi Marble Run sistem

Nakup Hubelinovih kock

Hubelino PI kocke so vam na voljo v spletni trgovini Chebeltza.com, kjer lahko izbirate še med drugimi kakovostnimi in učinkovitimi igračami. Skupaj s svojimi otroki torej lahko kocke izbirate kar od doma. Cena po spletu naročenih Hubelinovih kock pa je še dostopnejša. Sicer pa s Hubelino kockami otroka lahko presenetite ob najrazličnejših priložnostih.

V kategoriji: