loader

Prevleka za odejo ali vzglavnik pa tudi rjuhe morajo biti iz naravnih materialov. Takšna posteljnina omogoča večje udobje in boljši spanec. Je namreč mehka in prijetna na otip. Poleg tega pa se danes dobi tudi zelo lepa posteljnina iz naravnih materialov, kot so bombaž, saten, svila ali volna. Sodobna tehnologija namreč omogoča tisk poljubnih vzorcev na posteljnino, zaradi česar vam bo vaša prevleka za odejo še bolj všeč in bo polepšala tudi vašo spalnico ter jo spremenila v vaš najljubši prostor.

Kakšen motiv bi si želeli?

Sodobna posteljnina iz naravnih organskih materialov je lahko oblikovana popolnoma v skladu z vašimi željami. Prevleka za odejo, rjuha ali prevleka za vzglavnik ima lahko natisnjen poljuben motiv, je narejena iz vzorčastega blaga ali iz blaga v različnih barvnih odtenkih.

Prevleka za odejo

Po želji lahko nanjo natisnete tudi izbrano fotografijo, kot je recimo pomirjujoč morski motiv peščene plaže in palm ali motiv sončnega zahoda, ki vas bo zazibal v še bolj prijetno spanje. Takšna posteljnina je na voljo v številnih dimenzijah, barvnih kombinacijah, vzorcih in s poljubnim potiskom.

Prevleka za odejo in vzglavnik

Komplet posteljnine sestavlja prevleka za odejo in vzglavnik različnih dimenzij, zraven pa lahko kupite tudi poljubno rjuho v ujemajoči barvi. Prevleka za odejo in vzglavnik sta lahko narejeni iz bombaža mako, svile, lanu, volne ali viskoze.

YouTube video

Gre za naravne materiale, ki so zelo prijetni na otip, omogočajo pa tudi kakovosten tisk s posebnimi barvili, ki omogočajo izredno obstojnost. Posteljnino se tako lahko sicer pere pri temperaturah do 90 stopinj, maksimalno obstojnost pa tako material kot motiv obdržita pri pranju od 40 do 60 stopinj. Pranje na 60 stopinj je na sploh optimalno tako z vidika obstojnosti kot v vidika higiene.

Odlično poročno darilo

Takšna posteljnina iz naravnih materialov je tudi čudovito darilo. Še posebej lepo je, če jo podarite mladoporočencema za poroko, pri tem pa zanju izberete tudi kakšen lep motiv, ki jima bo všeč. Motiv se natisne s pomočjo digitalnega fototiska, ki omogoča odlično obstojnost izbranega motiva. Takšna posteljnina je praktično trajna, saj je izdelana iz zelo kvalitetnega materiala, skrbno zašita in izdelana. Prav zaradi tega se lahko uporablja vrsto let.

Preberite si še zanimiv članek na temo o tem, da je krema za gube primerna predvsem za kožo v zrelih letih, čeprav po njej nekateri posežejo že veliko prej.

V kategoriji: