loader

Trenutno zelo modna obutev, ki jo nosijo vse generacije oziroma prav vsi, so espadrile. Gre za obutev, ki je zelo udobna za nošenje, omogoča enostavno obuvanje in sezuvanje, poleg tega pa je trenutno zelo modna. Modni dodatki tako niso le torbica, ženske ročne ure in nakit, ampak lahko to postane tudi vaša obutev, sploh če izberete espadrile s kakšnim zanimivim vzorcem, takšne, okrašene s kamenčki ali drugimi detajli. Možnosti imate vsekakor na voljo zelo veliko, zato lahko vsaka ženska najde primerne espadrile zase!

Obutev za vse letne čase in priložnosti

Espadrile so obutev za skoraj vse letne čase. Seveda jih ne boste nosile v snegu ali zelo mrzlih dneh, pa tudi med deževjem ne, a ko je vreme dovolj lepo in suho, so espadrile zagotovo prava izbira za vse priložnosti. Nekateri jih pozimi nosijo namesto copat, kar je vsekakor tudi dobra možnost.

Tako imate lahko espadrile shranjene v službi in se vanje preobujete in škornjev ali druge zimske obutve. Ali pa espadrile nosite namesto copat doma in ste tako vedno lepo obuti in modni. V drugih letnih časih pa jih obujete tudi za ven, za na sprehod, za kavo s prijateljico, za v službo, za zabavo. Torej so espadrile obutev za prav vse priložnosti!

Ene same espadrile niso dovolj – privoščite si jih več!

Espadrile so takšna obutev, ki se lahko nosi za zelo različne priložnosti, zato en sam par nikakor ni dovolj. V omari je pametno imeti ene bolj klasične, enobarvne espadrile ali pa celo dva takšna para. Poleg tega pa je fino imeti še en bolj zanimiv par, recimo espadrile z različnimi vzorci ali v kakšni bolj živi barvi, ki bo lepo popestrila vaš outfit, ko se vam bo ta zdel nekoliko dolgočasen ali ko boste želeli še posebej izstopati. Izbirate lahko med zelo različnimi modeli, od takšnih, ki so spredaj bolj zaobljeni, do takšnih, ki imajo spredaj bolj špičasto konico.

Espadrile so namreč na voljo v številnih različicah, ki si jih lahko ogledate v spletni trgovini Infashionshop, kjer vas čakajo raznoliki modeli za vse okuse. Najbolj pa boste navdušeni nad dejstvom, da takšna ženska obutev sploh ni draga, zato si boste še lažje privoščili ne le en par, ampak kar dvoje ali troje espadrile! Tako boste vedno modno obuti, ne glede na to, ali bo šlo za prosti čas, službeno obveznost ali za kaj drugega – espadrile vedno pridejo prav!

Udobna obutev za ženske

Ko boste enkrat poskusili espadrile, boste ugotovili, da je to res udobna obutev. Nekatere ženske pravijo, da so espadrile podobne barelinkam, le da so še veliko bolj udobne. Balerinke se namreč enako hitro in enostavno lahko sezujejo in obujejo, a so nekoliko ožje, medtem ko so espadrile udobno široko, zaradi česar jih boste še raje nosile, četudi imate nekoliko širšo nogo.

YouTube video

Kar se tiče udobja so espadrile kot nekakšni copatki, le da jih lahko nosite tudi na prostem. Torej bodo zaradi velikega udobja espadrile zagotovo kmalu postale vaša najljubša obutev!

Espadrile so lahko tudi elegantne

Čeprav espadrile veljajo za sproščeno obutev, pa to še ne pomeni, da jih ne morete kombinirati tudi z bolj elegantnimi oblačili ali jih obuti za v službo. Moški tako lahko espadrile lepo kombinirajo tudi z obleko, torej elegantnimi hlačami in suknjičem oziroma z belo srajco, ženske pa z lahkotnim kostimom, krilom ali kakšno oblekico. V tem smislu so espadrile zelo praktične v primerih, ko kodeks oblačenja ne dovoljuje odprte obutve oziroma bi bila ta neprimerna. Espadrile so namreč spredaj lepo zaprte, vendar pa hkrati niso pretopla obutev, ampak lahkotna, zato vam v njej nikoli ne bo preveč vroče.

Modni dodatki, ki pokažejo, da ste v trendu

Espadrile spadajo med tiste dodatke, ki pokažejo, da se dobro spoznate na modo. Takšni modni dodatki so trenutno recimo še torbice, ki se zavežejo oziroma pripnejo okrog pasu, pa tudi pasovi z velikimi zaponkami, klobuki in velike statement ogrlice. Vse to je trenutno zelo in. Vsekakor pa so modni dodatki tudi nekaj, kar popestri garderobo in vanjo vnese več možnosti kombiniranja pa tudi bolj osebni pečat. Zaradi tega je vedno v omari dobro imeti nekaj rutic, nekaj raznolikega nakita, kakšen lep pas in seveda zanimive torbice. Vse to morda že imate, sedaj pa je čas, da si omislite še kakšen klobuk, torbico za okrog pasu in seveda – espadrile!

V kategoriji: