loader

Nekatere uporabnice ličil in kozmetike na sploh poskrbijo, da so prav vsak dan videti izjemno urejene, spet druge samo občasno ob kakšni posebni priložnosti. Ne glede na to, kako pogosto uporabljajo tovrstna sredstva, pa je zagotovo najpomembneje, da so izdelki kakovostni in da so čim dlje obstojni.

Pri nas imamo na voljo kozmetične izdelke najrazličnejših proizvajalcev oziroma blagovnih znamk. Nekateri med njimi so še posebej poznani in kakovostni. Kozmetika Revolution je zagotovo med njimi, kar vedo povedati tudi najzahtevnejše uporabnice.

Revolution sodi med mlajše blagovne znamke

Kozmetika Revolution se je pri nas pojavila ne tako dolgo nazaj, pa tudi sicer gre za mlajšo znamko, ki je vedno polna svežih in odličnih idej. Njeni ustanovitelji so namreč vseskozi usmerjeni v inovacije novih vznemirljivih produktov. V svetu lepote na ta način vseskozi postavljajo nove in še višje standarde. Pri izdelovanju produktov imajo pred seboj najzahtevnejše uporabnice, pri katerih ves čas iščejo tudi navdih. Kozmetika Revolution ni znana samo po kakovostnih izdelkih, temveč tudi po izjemno dostopnih cenah. Prav nobene od njihovih izdelkov pa ni bil nikoli testiran na živalih in tako bo tudi v prihodnje.

Najbolje prodajani izdelki kozmetike Revolution

Med bolje prodajnimi izdelki kozmetike Revolution so vsekakor črtala, geli ter izdelki, ki sodijo v kategorijo nege za obrvi. Verjetno ste v zadnjem času opazili, kako pomembna je postala urejenost obrvi in predelov okoli oči. To lahko opažate zlasti na uporabnicah, ki upoštevajo prav vse modne zapovedi oziroma trende.

Kozmetika Revolution ponuja kakovostna črtala v številnih odtenkih. Med večje hite sodijo tudi Revolution geli za obrvi, ki zagotavljajo prav poseben efekt na obrveh. V kompletu z gelom dobite še poseben čopič, 2 v enem, za lažji ter hitrejši nanos gela. Z njimi obrvi lahko oblikujete na profesionalen način, pri tem pa vam je zagotovljena celodnevna vodoodporna obstojnost.

Revolution kozmetika v spletni trgovini

Revolution kozmetika se nahaja tudi v priljubljeni spletni trgovini pinkpanda.hr. V njej boste lahko izbirali med zelo široko paleto vseh vrst ličil ter ostale kozmetike Revolution. Med bolj priljubljenimi izdelki so tudi Revolution paletke s senčili v številnih različicah.

Črtalo za obrvi Revolution

Ko se ličite, veliko pozornosti namenite tudi predelom okoli oči. Če jih znate pravilno poudariti, lahko dobite zelo lepe ter privlačne efekte. Vsekakor pa je to predvsem odvisno tudi od sredstev, ki jih za to uporabljate. Črtalo za obrvi je samo eden od izdelkov, ki je za popolno ličenje obraza vsekakor nujno.

Črtalo za obrvi boste našli tudi pod imenom svinčnik za oči. Izdelek se nahaja pod kategorijo nege za obrvi. Morda pa boste za obrvi veliko raje posegli po posebnih gelih, ki obrvi prav tako lahko zelo oblikujejo. Ne glede na to, kaj vam je ljubše, pa vam priporočamo, da kupite tovrstne izdelke priljubljene blagovne znamke Revolution, ki niso samo izjemno kakovostni, temveč tudi cenovno dostopni.

Profesionalno urejanje in oblikovanje obrvi

Urejanje in oblikovanje obrvi je v resnici dokaj zahtevno in natančno opravilo. Če imate doma vse potrebne izdelke za to, torej črtalo za oči ali gel za obrvi, potem niti ne potrebujete hoditi v kozmetične salone, kjer bi za to storitev odšteli kar nekaj denarja.

Čeprav z urejanjem in oblikovanjem obrvi v resnici nimate velikih izkušenj, vseeno pa imate pri roki svinčnik za obrvi Revolution, si lahko s pomočjo nekaterih spletnih strani pomagate oziroma se naučite, kako to lahko naredite na povsem profesionalen način.

YouTube video

Nekateri lastniki spletnih strani, imajo na straneh celo poučne video posnetke, s katerimi se lahko v kratkem času naučite vrhunsko oblikovati obrvi. Ko boste tehniko dokončno usvojili, pa boste s kakovostnimi pripomočki Revolution lahko ličili še druge osebe.

Za najboljši izgled izberite primeren odtenek črtala

Nič kaj pa vam pravilna tehnika oblikovanja obrvi ne bo pomagala, če pri sebi ne boste imeli pravega odtenka črtala oziroma gela za obrvi. Tudi od njega je v prvi vrsti odvisen končni rezultat. Glede na vaš ten kože se boste morali odločiti, ali je bolje imeti svetlejše ali temnejše črtalo za obrvi.

Različni odtenki črtal za oči vas čakajo v spletni trgovini pinkpanda.hr, kjer lahko posegate po kakovostnih Revolution črtalih in še po drugih številnih izdelkih za ličenje istega proizvajalca. Ne glede na to, kaj si boste v trgovini naročili, pa vam zagotavljamo, da boste s kozmetiko Revolution zelo zadovoljni. 

V kategoriji: