loader

Polo majice so med predstavniki močnejšega spola še posebej priljubljeni. Vanje se radi oblečejo, ker so elegantnega videza in se dobro ujamejo s številnimi kosi oblačil. Primerne so za vsak letni čas, zlasti dobro se obnesejo poleti, ko jih lahko nosite povsem samostojno. 

Majice polo se dobro ujamejo tudi s številnimi vrstami obutve. Polo majica in japonke na primer so odlična poletna kombinacija, ki vam še vedno ponuja dovolj elegance. Pomembno pa je, da ste v takšnem primeru oblečeni v hlače dolžine do sredine stegen. K takšnemu stilu se najbolje podajo usnjene japonke. Te naj se barvno ujamejo z vsaj enim kosom oblačila, ki ga nosite na sebi. Ne nazadnje je lahko to tudi pas.

Polo majica in chino hlače 

Odlična kombinacija so tudi polo majice s chino hlačami. Takšna vrsta hlač na moških ustvarja podoben učinek kot majica polo. So namreč izjemno uglajene hlače, a obenem še vedno zelo sproščene. Če je vaša polo majica zelo intenzivne oziroma kričeče barve, naj bodo chino hlače nekoliko bolj umirjene ter obratno. Če pa želite narediti vtis manj uglajene osebe, vam na barve ni treba posebej paziti. 

Polo majice so zelo priljubljene
Polo majica v rdeči barvi

V kombinaciji polo majice in chino hlač boste torej videti zelo urejeni in uglajeni. Tako se lahko oblečete ob najrazličnejših priložnostih. Za še bolj uglajen videz kot obutev izberite mokasine, za nekoliko bolj sproščen videz pa superge. Pri tem seveda ne mislimo tekaških. 

Polo majica s suknjičem 

Polo majice se prav tako izvrstno lahko kombinirajo s suknjičem. Čeprav suknjič v prvi vrsti velja za klasičen kos oblačila, ki je namenjen predvsem poslovnim in uradnim dogodkom, ga zlahka lahko kombinirate s polo majico.

YouTube video

Priporočamo vam suknjič iz lahkih, poletnih materialov, na primer iz lanu. V umetnih materialih vam bo zagotovo prevroče, zato se na primer izogibajte suknjičem iz poliestra ali akrila. 

Polo majica kot promocijski tekstil 

Ker so torej polo majice zaradi svoje vsestranskosti tako zelo priljubljene, so odlična izbira tudi kot promocijski tekstil. Podarite jih lahko svojim zaposlenim, strankam in ne nazadnje tudi svojim poslovnim partnerjem. Na polo majice natisnite ali všijte logotip svojega podjetja in morda še svoj kontakt.

V kategoriji: