Winx Club – Če mika te

  Tole je uvodna pesmica  iz trenutno zelo priljubljene risanke Winx Club, ki jo izvajajo Foxy Teens. Če mika te, ne reci ne, pridruži se nam! Winx, ko topel stisk je rok, krepi se naša moč,ki ponese te,  vse do zmage.Winx je nasmeh ki te uroči, da svet se lepši zdi,ko misel nosi te, le poglejte. Če mika te, ne reci ne, pridruži se nam! Ko čarobni sij nebo nam obarva,ko te nese tja, kjer vse se začne,TJA DO ZVEZD..oblaki beli skozi čas te podijo,življenje si rišeš le z domišljijo.KO LETIŠ MED ZVEZDE.. Winx, ko topel stisk je rok, krepi

Rožletova pesem

   V gozdu čaka črni škrat,urno zgrabi te za vrat.Živo uro ti navijein te z drenovko nabije.Ti Rožle si zdaj na vrsti,škrata že srbijo prsti! Če pa škrat te ne dobi,teta Pehta te ulovi,za kosilo te zadavi,za večerjo te pospravi.Ti Rožle si zdaj na vrsti,Pehto že srbijo prsti!

Dobra volja je najbolja

  Pesem iz Kekca, prvega filma posnetega po knjigah Josipa Vandota v katerih nastopa ta mladi a pogumni in neustrasni fantic.  Kaj mi poje ptičica, ptičica sinička,dobra volja je najbolja, to si piši za uho,mile jere, kisle cmere, z nami vštric ne pojdejo. Kaj odmeva mi korak, ko po stezi stopa,dobra volja je najbolja, bodi dan na dan vesel,smej se, vriskaj, pesmi piskaj, pa lahko boš srečo ujel. Kaj mi potok žubori, ko po kamnih skače,dobra volja je najbolja, na vsej širni zemlji tej,lica rdeča, smeh in sreča to zaklad je, hej, juhej!!!  

Mojčina pesem

 Pesem iz filma Kekec, prvega filma o tem mladem a pogumnem in neustrasnem pastircku, ki se ni bal niti Bedanca. Ptička, ki sladko žgoliš,vetrc, ki v vejah šumiš,preko dobrav nesi pozdrav,daleč tja v rodni mi vas. In ko se vrneš, povejkdaj bo, kot bilo je prej,kdaj spet domov, preko bregov,šla bom tja v rodno mi vas. Ptička ne poje mi več,vetrc odjadral je preč,sama sem spet, mrzel je svet,daleč je rodna mi vas.  

Me smo Winx!

  je bloom lepa mlada zabava se rada a flora sramežljivo vedno se smeji je stella priletela vse fante obnorela veselo zdaj poljube jim deli me smo winx zabava z nami lepša je me smo winx izpolnimo vam želje vse s klubom winx letimo skupaj do neba kjer začne se v sanjah pravljica če kaj se pokvari nam tecna vse popravi in zdaj še po novem je zaljubljena je ajša vedno zdrava saj športnica je prava za žur pa musa saksofon igra me smo winx zabava z nami lepša je me smo winx izpolnimo vam želje vse s klubom winx

Winx pesem – konec

  Me, smo deklete iz kluba Winx vedno skupaj zdaj prijateljice smo, ker to smo me, dekleta iz kluba izjemnega WINX KLUB WINX ENERGIJA WINX JE ZAKON vse v znamenju WINXA KLUB WINX KLUB WINX Me, smo dekleta iz kluba Winx usoda nam je pisana kot ena sama smo čudo čudežno. To smo me, dekleta iz kluba Winx preserečna, da lahko letimo od zemlje do nebes pomeni da smo prav zares iz KLUBA WINX.   

Timotej hodi v šolo

  Čudovit je dan,naj bo razigran –kdo ve kaj zgodilo se bo? Ne obirajmo sein vstopimo,v šoli bo zares lepo. Lahko uresničite, kar se da,če z vami Timotej se igra. Nove vragolije,prijetna srečanja,skupaj se smejimo,pridružite se – ko Timotej v šolo gre,res bo zanimivo,ko Timotej v šolo gre.

Roli poli oli

  Daleč proč, sredi zvezdnatih potije okrogel planetek, kjer naš Oli živi. Ta Roli Poli Oli,okrogli modrinjak,v zakrivljeni deželicinajzvitejši junak. Gladek – sladek!Debel – vesel!V zakrivljeni deželicije najzvitejši junak. Ta Roli Poli Oli,okrogli modrinjak,v zakrivljeni deželicinajzvitejši junak. Gladek – sladek!Debel – vesel!V zakrivljeni deželicije najzvitejši junak.V zakrivljeni deželicije najzvitejši junak.

Medvedek Uhec

 Pred začetkom risanke: Dragi moji dober večerspet se bomo srečali,da bi se zabavali.kdor pozna me dobro ve, dobro ve,sem medvedek Uhec,lepo zgodbo vam povem, vam povem,dobro me poslušajte. Ob koncu risanke: Lahko noč otrocilunica že sveti.V postelji vas toplesanje čakajo. LAHKO NOČ OTROCI!